Wist jij dat koffiedik cellulitis kan verminderen?

Op zoek naar een betaalbare en makkelijke cellulitis behandeling thuis? Zoek niet verder! Je hebt het namelijk al in huis: koffiedik. Ja, je leest het goed. Het gebruik van overgebleven koffiedik tegen cellulitis is een efficiënte en goedkope (lees: gratis) manier om op natuurlijke wijze je cellulitis in te perken! Je hoeft niet per se dure koffie scrub aan te schaffen

Hoe werkt koffiedik tegen cellulitis?

De cafeïne in je koffie helpt je ’s ochtends niet alleen op gang. De stof is ook het geheime wapen in de koffiedik die de strijd gaat aanbinden met je cellulitis. Hoewel de koffiedrab dus al een keer gebruikt is, zit er nog meer dan genoeg cafeïne in dat vervelende te verwijderen.

De cafeïne zorgt ervoor dat de vetcellen lijken te krimpen waardoor de cellulitis minder zichtbaar wordt en mogelijk zelfs helemaal verdwijnt.

Zelfgemaakte koffie scrub

Wil je aan de slag met zelfgemaakte koffie scrub tegen cellulitis? Da’s een makkie! En het kost je niets!

Breng de gebruikte koffiedrab aan op de plekken waar je van je cellulitis af wilt. Als je verse koffiedrab gebruikt, zorg er dan wel voor dat hij voldoende is afgekoeld voor je hem gebruikt. Je wil ook weer geen brandwonden.

Als de koffiedik te snel van je huid afvalt, kan je hem vermengen in een draagolie, zoals bijvoorbeeld zonnebloemolie of amandelolie.

Een paar minuten op je huid laten zitten en klaar is kees!

Het werkt op dezelfde manier als een scrub.

Niet tevreden over het resultaat? Je kan de plaatsen waar je koffiedik hebt aangebracht ook strak inwikkelen met bijvoorbeeld een handdoek. Op die manier blijft de koffiedrab langer tegen je huid en zal het effect ook groter zijn.