warmteknuffels
|

Warmteknuffels, de beste vriendjes van elk kind

De meeste kinderen slapen graag met hun favoriete knuffel. Hoe fijn is het als deze knuffel lekker warm is, zodat ze ’s avonds niet in een koud bed stappen? De opwarmknuffels van Welliebellies zien er niet alleen superleuk uit, ze geven ook warmte en een lekkere geur af. Ideaal bij kou, buikpijn of als troost.

De Welliebellies knuffels zijn eenvoudig op te warmen in de magnetron en geven hun warmte langzaam af. Ze zijn gevuld met speciaal geselecteerde en behandelde granen en een snufje aroma, zodat ze ook nog eens lekker ruiken. Omdat er geen heet water aan te pas komt, zijn de knuffels veel veiliger dan een ouderwetse waterkruik. Daarnaast zien ze er natuurlijk veel leuker uit! Omdat de vulling van de warmteknuffels uitneembaar is, zijn ze ook te gebruiken in combinatie met een koelkompres. Fijn voor koortsige kinderen of tijdens hete zomers.

Hulpje bij het inslapen

Er is voor elk kind een favoriete knuffel, want Welliebellies zijn er in verschillende soorten en maten. Denk aan warmteknuffels in de vorm van een aap, alpaca, draak, kat of eenhoorn. Naast grote en kleine knuffels zijn er knuffeldoekjes voor de allerkleinsten. Heerlijk om mee te knuffelen, troosten, warmen of koelen. Opgewarmd helpt het knuffeldoekje bijvoorbeeld bij het inslapen of bij buikpijn, gekoeld biedt het verlichting bij doorkomende tandjes.

Veilig voor baby’s en kinderen

Welliebellies zijn geschikt voor kinderen vanaf 0 jaar. Alle gebruikte materialen zijn met zorg geselecteerd, getest en gecertificeerd op basis van relevante Europese richtlijnen. Aan alle details is gedacht. Zo zijn er geen kleine inslikbare onderdelen, zitten er geen schadelijke stoffen in de materialen en is de natuurlijke inhoud van de warmteknuffels als 100% veilig bevonden. Hiermee weet je zeker dat je kleine spruit jarenlang op een veilige manier kan genieten van zijn favoriete warmteknuffel.

Vergelijkbare berichten