Wonderplants 2, de opvolger van de internationale bestseller

De trend om meer en ander groen in je interieur te brengen is here to stay. Na Wonderplants bundelt Wonderplants 2 opnieuw een twintigtal topinterieurs van over de hele wereld, stuk voor stuk urban jungles die doen dromen van een eigen groene oase in huis.

De auteurs hebben ook gesproken met een aantal internationale experts die de nieuwe groentrends toelichten. Het boek sluit af met een plantenoverzicht en een aantal handige tips & tricks.

‘Wonderplants 2’ bundelt twintig topinterieurs van over de hele wereld. Combinaties die inspireren en urban jungles die doen dromen van een eigen groene oase. Het boek sluit af met een plantenoverzicht, gaat dieper in op XXL planten en luchtzuiverende planten én geeft je handige tips & tricks over hoe je planten te kiezen en verzorgen.

Leer alles over de verschillende soorten planten, binnen én buiten. Hoe ‘plan’ en budgetteer je je eigen urban jungle? Op welke manier hebben verschillende kleuren en samenstellingen effect op je woongevoel? XXL planten: hoe makkelijk zijn ze te integreren in je interieur en waar moet je zeker rekening mee houden? En hoe verzorg je die ene speciale plant nu het best?

Bestel nu jouw exemplaar!