Webshops Wonen

24fotoophout.nl: print de mooiste foto’s op hout. U kunt kiezen uit meerdere houtsoorten. Een echte Eye Catcher!

Bamboosleep: de online winkel voor slaapgerei van bamboe-materiaal. Het assortiment bestaat uit ecologische hoeslakens, dekbedden, kussens en matrassen. De producten worden ecologisch geproduceerd en zijn zo stukken milieuvriendelijker dan katoen of alle andere kunstmatige vezels.

Duizendhout: Duizendhout verkoopt bijzondere woonaccessoires en stevig speelgoed. Robuust en verfijnd. Duurzaam, met duidelijke herkomst.

Ecoflora: Ecologische kwekerij, tuinwinkel en webshop gespecialiseerd in inheemse wilde planten, kruiden en bloemenweides. Tevens een groot aanbod aan streekeigen fruitbomen & haagplanten, nestkasten, biologische moestuinzaden en eco-tuinproducten.

Ecopods: De wateroplosbare schoonmaakcapsules (die gemaakt worden op basis van algen) bevatten enkel geconcentreerd schoonmaakmiddel en zijn volledig vrij van water. Dit zorgt voor een erg licht en compact product, hetgeen opslag en transport veel efficiënter maakt ten opzichte van schoonmaakmiddelen in traditionele verpakking. Lezers van gezondverstandig krijgen extra voordeel met de kortingscode gezondverstandig.

Intergard: tuinartikelen en ecologisch milieuvriendelijke tuin- en perceelafscheidingen. Geen boskap, geen chemische processen, geen houtverduurzaming, veilig, milieuvriendelijk en duurzaam voor huis en tuin.

LEDsky: Kwaliteitsvolle en energiezuinige LEDverlichting. Wij bieden een zeer ruim assortiment van LEDspots, LEDlampen, LEDstrips en LED benodigdheden via online verkoop. Wij kiezen ervoor om enkel via deze weg te verkopen, aangezien we op deze manier onze kosten en bijgevolg ook onze prijzen concurrentieel kunnen houden.

Trendyard: tuin- en woonartikelen. Trendyard staat voor het aanbieden van kwalitatief duurzame producten die zich onderscheiden door middel van vormgeving, kleur en gebruiksgemak.

Waschbär: één van de grootste postorderbedrijven van milieuproducten in Nederland ,Duitsland, Oostenrijk, en Zwitserland! Waschbär werd in 1987 opgericht in de Zuid-Duitse plaats Freiburg in Breisgau en begon met het versturen van pakketjes met biologische schoonmaakproducten.

Jouw webshop in het overzicht? Stuur ons een mailtje!