WinstWonen, onmisbaar handboek voor wie energie wil besparen (leestip)

WinstWonen is een onmisbaar handboek voor woningbezitters die energie besparen belangrijk vindt of zijn comfort willen verhogen. Met WinstWonen kun je eenvoudig een eerste stap zetten.

Het boek laat zien dat er vaak op meerdere fronten in huis nog veel winst te behalen valt: Energiewinst, Comfortwinst en Verkoopwinst.
Het boek is gemakkelijk leesbaar en bevat veel praktische tips en do’s en don’ts. WinstWonen belicht trends in de economie en woningmarkt die van belang voor zijn voor woningbezitters. Hoe maak je bijvoorbeeld je woning toekomstproof? Of hoe verhoog je het comfort in een jarendertig woning?

Mogelijkheden op een rijtje

Ook vind je in WinstWonen alles over het energielabel voor woningen. Naast veel tips voor energiebesparing, staat het boek boordevol praktische informatie over energieopwekking met zonnepanelen of wind. Hoe gaat salderen in zijn werk? En wat zijn de mogelijkheden op dit moment?
WinstWonen biedt een eerlijke, realistische kijk op investeringen en rendement uit duurzame toepassingen als pelletkachels, warmtepompen, zonneboilers etc. Vijf ervaringsdeskundigen laten zien hoe zij hun woning energiezuinig maakten. Ook de auteurs van het boek zijn verbouwingservaren, met een energieneutrale woonark als woning. Auteurs Sarah Monkau en Iwan Göbel verkochten van hun vorige uitgave ‘Ecowinst’ meer dan 10.000 exemplaren.