Webshops verzorging

Amanvida: Jouw biologische, ethische en duurzame webwinkel. Je kunt er zeker van zijn dat elk aangeboden product biologisch of ecologisch verantwoord (eco-friendly), duurzaam en/of eerlijk vervaardigd (Fair trade) is. Amanvida selecteert alléén merken en producten die biologisch, ethisch en duurzaam zijn.

SELF: SELF is een lijn van verzorgingsproducten speciaal ontwikkeld voor de moderne huid op basis van de meest pure ingrediënten die de natuur ons te bieden heeft. SELF producten bevatten 100% vegan en natuurlijke ingrediënten voor langdurige bescherming en hydratatie, om veroudering te voorkomen en om de huid te herstellen en te vernieuwen. Elk product is dermatologisch getest op een gevoelige huid. SELF is dus niet enkel geschikt voor mensen met huidaandoeningen zoals eczeem en psoriasis, maar voor mensen van elk huidtype. 

Waschbär: één van de grootste postorderbedrijven van milieuproducten in Nederland ,Duitsland, Oostenrijk, en Zwitserland! Waschbär werd in 1987 opgericht in de Zuid-Duitse plaats Freiburg in Breisgau en begon met het versturen van pakketjes met biologische schoonmaakproducten.

Jouw webshop in het overzicht? Stuur ons een mailtje!