Vegan verzorgingslijn SELF is nu dermatologisch getest en goedgekeurd

Nooit eerder hadden zoveel mensen last van huidirritatie, roodheid, gevoeligheid, jeuk, (chronische) huidproblemen. En dat is niet zo raar. Onze moderne huid krijgt het vandaag namelijk zwaar te verduren. Luchtvervuiling, UV-straling, stress, computer- en smartphoneschermen, droge lucht, ongezonde voeding… zetten je huid behoorlijk onder druk.

Gevoelige huid

“Wie ons een beetje kent, weet dat SELF ontwikkeld is met de gevoelige huid in gedachte. Na jarenlang ‘op de sukkel’ met de eczeemhuid van mijn dochter Michelle, besloot ik zelf op zoek te gaan naar een remedie… De geboorte van SELF!”, zegt oprichtster Isabelle Ulenaers.

Michelles eczeemklachten zijn onder controle. En gelukkig is zij niet de enige die het verschil merkt. Van onze klanten horen we dagelijks hoe SELF hen helpt om hun huid gezond te houden. 

Logische stap

“En toch verlangden we naar meer: een objectieve, wetenschappelijk onderbouwde test die zwart op wit bewijst dat onze producten écht lief zijn voor de gevoelige huid”, klinkt het. “De beslissing om onze producten dermatologisch te laten testen was dus de volgende logische stap.” 

Benieuwd naar hoe zo’n test in zijn werk gaat? Lees HIER verder.