Mijn Moestuin boek – Wim Lybaert en Laurence Machiels

Mijn moestuin boek

Biologisch moestuinieren is ook een vorm van duurzaamheid. Daarom bekijken we in deze duurzame tip het Mijn Moestuin-boek van TV-moestuinier Wim Liebaert en Laurence Michiels.

Passie, kennis en ervaring

Droom jij ook van een eigen moestuin, maar weet je niet hoe er aan te beginnen? Of zijn eerdere pogingen op niets uitgedraaid? Of misschien is jouw moestuin je favoriete biotoop en heb je al heel wat ervaring? Vlaanderens meest populaire moestuinman Wim Lybaert bundelde al zijn kennis, passie en tientallen jaren moestuinervaring tot één compleet boek. Met Mijn moestuin kan de groenteleek zelfverzekerd aan de slag en de meest doorgewinterde moestuinier krijgt een schat aan informatie.

Biologisch tuinieren

Wat vertelt de bodem je, hoe ziet het met het weer, hoe zaai je succesvol en hoe wapen je je (biologisch!) tegen ziekten en plagen? Met een echte moestuinkalender, waardoor je nooit meer achterop hinkt, van de eerste bestelling zaden in januari over de intense lente, de zomerse overvloed tot de allerlaatste wintergroente. En met de nodige trucs om de lekkerste tomaten te kweken, de wortelvlieg te verschalken, je eigen aspergebed aan te leggen en de perfecte compost te `oogsten . Inclusief Wims favoriete groentezaden en twaalf van zijn meest gesmaakte recepten.

Bestel jouw exemplaar van “Mijn Moestuin”