Herbruikbare knijpzakjes, voor een gezonde en milieuvriendelijke snack

herbruikbare knijpzakjes

Iedereen kent de kant-en-klare fruitzakjes waar je in kunt knijpen. Voor ouders ideaal om in huis te hebben en voor kinderen een feest om van te smullen. Alleen zijn ze wel gezond, zit er niet te veel suiker in? Goed voor het milieu is het niet en ook niet voor je portemonnee. Squiz heeft hiervoor dé oplossing en brengt herbruikbare knijpzakjes. Je pureert wat fruit of maakt een smoothie, doet de vulling in de Squiz zakjes en… genieten maar! 

De Squiz herbruikbare knijpzakjes kun je vullen met je eigen ingrediënten, telkens weer opnieuw. Zo weet je precies wat je de kids geeft én produceer je minder afval. Om het voor kinderen nóg leuker te maken zijn de zakjes verkrijgbaar in vrolijke designs. Squiz is een economisch, gezonde én milieuvriendelijk alternatief voor snackmomenten thuis, op school of onderweg.

Hoe werkt het?
Squiz zorgt ervoor dat het hele gezin kan genieten, want de knijpzakjes zijn er voor jong en oud. Je kunt ze vullen via de brede ritsopening aan de onderkant, bewaren in de koelkast of vriezer en meenemen in een tas zonder gevaar voor lekken. De rits is ijzersterk en kan tot wel 50 kg aan. Vul de zakjes naar eigen recept; een geprakte liga met peer en banaan voor je kleintje of een verse mango smoothie voor jezelf. Ze zijn geschikt voor fruitmoes, yoghurt, groentepuree, smoothies, drinken en nog veel meer lekkers. Extra handig: je kunt rekening houden met smaak en eventuele allergieën. De Squiz-zakjes kunnen gegarandeerd 50 keer opnieuw worden gebruikt.

Handige extra’s
Voor baby’s en peuters (6 – 24 maanden) is er een speciale siliconen Squiz top verkrijgbaar. Deze top heeft een draaidop mechanisme, waardoor hij goed te bevestigen is op de Squiz knijpzakjes. Door het zachte silicone materiaal kan de baby of de dreumes prima zelf drinken.

Goed voor het milieu
Los van het gemak, ben je ook goed bezig voor het milieu. Squiz geeft minder afval en wordt gemaakt in Zwitserland van 100% Europese materialen gegarandeerd vrij van BPA, PVC en ftalaten.