Onbezorgde fietsvakantie in Europa

fietsvakantie

De mooiste individuele fietsvakanties binnen Europa

Bij Fietsrelax.nl bent u aan het juiste adres voor de mooiste individuele fietsvakanties binnen Europa. Comfortabel fietsen in een goed gezelschap of heerlijk met zijn tweeën. Gezellig op fietsvakantie met het gezin, de hele familie of met goede vrienden. Of spring lekker alleen op de fiets en geniet van de rust en ontspanning die een individuele fietsvakantie u brengt.

Fietsrelax.nl zorgt voor de mooiste routes over rustige binnenwegen of fietspaden. Geniet van de prachtige natuur en de interessante bezienswaardigheden van de streek.

Comfortabel fietsen vanuit hotel of tent

Verblijf in met zorg geselecteerde accommodaties tijdens onze hotelfietsvakanties en kampeerfietsvakanties. Fietsen vanuit één luxe standplaats of van hotel naar hotel. Wilt u lekker in de buitenlucht verblijven? Dan is kamperen een goed idee! Kies voor een fietsvakantie vanuit één camping of fiets van camping naar camping. Fietsrelax.nl zorgt dat er een ruime, ingerichte tent voor u klaar staat.

Bagagevervoer & fietshuur? Regelen we!

Kiest u voor een fietsvakantie van A naar B, dan wordt uw bagage voor u vervoerd. Zelf neemt u alleen uw dagrugzakje mee met de benodigdheden voor tijdens het fietsen. Het is tenslotte vakantie! Het bagagevervoer is inbegrepen in de fietsvakantie. De bagage treft u vervolgens weer aan bij uw hotel of camping.

Of u nu het liefst met uw eigen fiets op fietsvakantie gaat of toch kiest voor het gemak van een huurfiets: bij Fietsrelax.nl kan het allemaal. Ook een e-bike huren behoort tot de mogelijkheden. Niets staat een fijne fietsvakantie in de weg!

Onbezorgd op fietsvakantie met Fietsrelax.nl

Op reis zorgen we goed voor u. Samen met onze lokale vertegenwoordigers staan we in geval van problemen tijdens uw fietsvakantie 24/7 voor u paraat. U bent in goede handen bij Fietsrelax.nl.

Natuurlijk sturen wij u niet op pad zonder u te voorzien van een goede Nederlandstalige routebeschrijving en degelijk kaartmateriaal. Ook krijgt u van ons leuke tips voor onderweg en toeristische informatie. Hierdoor haalt u het maximale uit uw fietsvakantie.

Bron: Fietsrelax.nl