Fiets leasen zonder rompslomp

Het bedrijf o2o least fietsen aan bedrijven, waardoor werknemers van en naar het werk kunnen fietsen zonder rompslomp. Het jonge bedrijf neemt alle zorgen op zich, waardoor duurzaam woon-werkverkeer een stuk aantrekkelijker wordt.

Voor werkgevers biedt o2o advies en persoonlijke begeleiding. Het bedrijf:

  • helpt hen om een budgetneutrale fietsleasing op te zetten
  • optimaliseert de processen voor een minimale impact op de betrokken bedrijfsafdelingen
  • werkt een fietsbeleid uit
  • en begeleidt de communicatie naar werknemers in de implementatie- en operationele fase.

Ook voor werknemers

Maar ook voor werknemers zijn er tal van voordelen. Zij kunnen zelf kiezen welke fiets ze willen bestellen bij welke fietshandelaar. Ze zijn volledig vrij in hun keuze van fietsmerk en -model. Bovendien bepalen werknemers zelf welk bedrag ze jaarlijks willen spenderen aan het onderhoud van de fiets.

De werknemers hebben toegang tot pechbijstand in heel België en kunnen gebruik maken van de mobiele hersteldienst van o2o die naar hen toekomt. Verder is fietsleasing bij o2o fiscaal voordelig, is het servicebudget inbegrepen en krijg je er een omniumverzekering bij tegen beschadiging of diefstal.

Digitale tools

Om fietsleasing nog aantrekkelijker te maken, biedt o2o gebruiksvriendelijke digitale tools. Er is een cloud platform, een fleet- en hr-app voor de werkgever (waarmee de administratie geautomatiseerd wordt) en een Myo2o-app voor de werknemers.

Dankzij die Myo2o-app hebben werknemers zicht op alle data over het order en de fietsservices.

Met de online berekeningsmodule kunnen werknemers huurtarieven en de brutobijdrage simuleren, wat bijdraagt aan de transparantie van het aanbod.

Werkgevers die interesse hebben in het lease-aanbod van o2o kunnen een gesprek plannen met een van de adviseurs, die hen helpt bij het opstarten van een fietsplan op maat.