Een pure en stralende huid met NIO Organics

nioorganics-ageless-complete-set-website

Maak kennis met deze natuurlijke huidverzorging. Het merk weet de kracht een serie verzorgingsproducten die perfect aansluiten bij een moderne lifestyle te vertalen. Alle producten voeden, transformeren én verbeteren je welzijn, zowel van binnen als van buiten.

NIO’s missie is om eeuwenoude gekoesterde wijsheid op een eenvoudige en gemakkelijke manier te integreren in een moderne lifestyle. De extracten zijn 100% biologisch. Een echte verwennerij en boost voor je huid waardoor je gaat stralen! Wat zou men nu nog meer willen? 😉

Adaptogenen

Dit is een groep krachtige kruiden en paddenstoelen die je helpen bij het voorkomen, verlichten en genezen van stress– en lifestyle gerelateerde problemen. Ze danken hun naam aan hun vermogen om zich aan te passen aan de specifieke behoeften van je lichaam. Zij kunnen kalmerend en energie stimulerend zijn, zonder dat er sprake is van over-stimulatie. Ze putten niet de voedingsreserves van je lichaam uit en geven geen diepe dalen.

Producten

De producten van NIO Organics worden gemaakt van hoogwaardige biologische adaptogenen en kunnen je lichaam, geest en huid precies dat geven wat je op dat moment nodig hebt. Ze bevatten geen synthetische ingrediënten, pesticiden of kunstmatige geur- en kleurstoffen. Alles is puur natuur; een mooie gedachte voor een mooie huid.

Krachtige huidverzorging

De poedervormige adaptogenen zijn eenvoudig toe te voegen aan je favoriete smoothie, koffie, thee, melk, elixer of gezonde snack. De verschillende skincare essentials zorgen voor een goede bescherming en hydratering van de huid. Verwijder dagelijks je make-up met de Deep Cleansing Oil of verwen je huid met NIO’s Polish & Mask. Dit maskertje bestaat uit een magische mix van superfoods, klei en plantenextracten en is een zachte exfoliant en diep zuiverend masker in één. Het Eye Serum is er speciaal voor de delicate huid rondom je ogen en met het Lip Serum voorkom en genees je droge, beschadigde of gebarsten lippen.

Huidtype

Heb je een rijpe, droge of gevoelige huid dan is NIO’s Ageless Serum zeker een aanrader! Dit serum herstelt, vitaliseert en kalmeert je huid tijdens de nacht. Het geeft je de goddelijke, natuurlijke behandeling om de verschijning van fijne lijntjes en rimpels te verzachten en de elasticiteit en hydratatie van je huid te verbeteren. Wil je eerst een serum of facial oil uitproberen? Kijk dan bij de mini’s: de kleine glazen pipetflesjes. Deze kun je mixen en matchen voor een optimaal resultaat.

Wat doet NIO Organics nu eigenlijk?

Mirjam Carels, ontwerpster en herborist, is het stralende gezicht achter de NIO skincarelijn. Tijdens haar opleiding raakte ze volledig geïnspireerd door de oosterse geneeswijzen en maakte ze voor het eerst kennis met adaptogenen. Via workshops deelde ze haar kruidenkennis en leerde ze mensen zelf natuurlijke verzorgingsproducten te maken. De opleiding tot natuurlijke huidverzorging formulator was dan een logische stap.

Ervaringen

De kracht van adaptogenen ervaarde ze een aantal jaar geleden zelf toen ze kampte met een stressvolle periode. Mirjam voegde deze dagelijks toe aan haar smoothies waardoor ze binnen twee maanden haar balans en energie terug had. Zoals ze het zelf zegt: ‘Yes, selfcare can be extraordinary simple!’. Het assortiment is hier verkrijgbaar.

Nog enkele huidverzorgingstips 🙂

  • Was je handen en gezicht regelmatig
  • Sla de producten niet over
  • Bestrijd allergieën als een professional