Droge handen door handen wassen? Dit kan je eraan doen

We wassen vaker en grondiger onze handen dan ooit! Het is absoluut nodig, maar je handen zullen het geweten hebben! Heb jij ook zo’n droge handen door het handen wassen? Tijd om onze handen wat extra te verwennen. Dat kan door ze te behandelen met een goede natuurlijke handcrème. Daarnaast kan je voor het wassen best ook een milde zeep gebruiken.

Smeren, smeren, smeren!

Hier een overzicht van onze favoriete natuurlijke handcrèmes.

Skin Food

Heb je kloofjes en ruwe plekjes op je handen? Dan is deze voedende alles-in-één-crème wat voor jou. Biologische plantenextracten van driekleurig viooltje, Calendula en kamille herstellen je handen direct. 

Of kies voor Skin Food Light , deze formule is iets lichter en trekt snel in. 

Duindoorn Vitaliserende Handcrème 

Deze fijne handcrème zorgt er voor dat je uitgedroogde handen direct weer zacht en soepel voelen én blijven. Hij trekt snel in en heeft een opwekkende geur van grapefruit en mandarijn.

Granaatappel Regeneratie Handcrème

Deze intensieve crème trekt snel in. En de olie van granaatappelpitjes gaat direct huidveroudering en pigmentvlekken tegen. Handig! Met de warme geur van sinaasappel en davana.

Amandel Verzachtende Handcrème 

Heb je gevoelige handen? Deze handcrème met lichte amandelolie kalmeert en zorgt dat je gevoelige handen weer zijdezacht aanvoelen. Speciaal voor de snel geïrriteerde huid.

Citrus Hand- en Nagelcrème 

Deze rijke crème met frisse citrusgeur zorgt niet alleen voor je handen, maar ook voor je nagels. Hij herstelt de natuurlijke beschermlaag van je huid en ondersteunt de groei van gezonde, mooie nagels.

Zacht en mild wassen

En natuurlijk is voorkomen beter dan genezen. Door je handen te wassen met een natuurlijke en fijne milde zeep kan je heel wat ellende voorkomen. Ook op zoek naar een fijne milde en natuurlijke zeep? De Calendula Zeep is samengesteld uit plantaardige biologische oliën. Ze reinigt zacht zonder dat je handen uitdrogen.

Om een droge huid te voorkomen, is het ook belangrijk dat je je handen niet met te hard water wast. De kalk in het water zorgt namelijk ook voor een droge huid.