caravan particulier huren
| |

Een caravan huren bij particulier voor een topvakantie

Even helemaal weg met het gezin of je partner en ontsnappen aan het dagelijks riedeltje? Dat kan! Met je favoriete caravan rijd je naar de mooiste bestemmingen in Europa en kan je genieten van de vrijheid en gemakken die je hebt! ’s Avonds trek je nog een fles wijn open, want na een gezellige avond duik jij zo je bed in. Geen gedoe met het opzetten van een tent, maar slapen waar en wanneer je maar wilt. De ultieme vrijheid ervaar je tijdens jouw kampeervakantie! Maar een caravan is natuurlijk ook een flinke investering, en niet iedereen heeft de plaats om hem te stallen. Gelukkig kan je ook een caravan particulier huren.

Liever een camper of mobilhome huren?

Caravan particulier huren in eigen land én buitenland

Het leuke van een caravan huren via Goboony is dat je probleemloos een mobilhome of caravan huurt, niet alleen in eigen land, maar ook in het buitenland. Je kan dus bijvoorbeeld met je eigen wagen of met het vliegtuig naar Spanje gaan en daar een caravan huren bij een particulier en daarmee rondtrekken in de streek.

Kijk hier voor het volledige aanbod in alle landen.

De voordelen op een rijtje

Caravan particulier huren: ruim aanbod

Een caravan huren die past bij jouw gezin? Bij Camptoo kan het! Het aanbod bestaat uit verschillende soorten caravans van particuliere verhuurders.

Onbezorgd op reis

Een ongeluk zit in een klein hoekje. Geen zorgen: alle caravans zijn goed verzekerd. Dit betekent dat de caravans verzekerd is tegen schade en ongevallen, mocht dit onverhoopt gebeuren.

Tips van de experts

Bij het huren van een caravan is er direct contact met de caravan eigenaar. De eigenaar kent de caravan door en door en kan jou er alles over vertellen. Veel eigenaren hebben hun caravan met handige voorzieningen uitgerust, zodat jullie vakantie nóg ontspannender wordt.

Wil jij de investering terugverdienen? Zet je caravan te huur

Heb jij zelf een mobilhome of caravan en vind je het zonde dat hij het grootste deel van het jaar stil staat? Wist je trouwens dat je al snel 750 euro per week misloopt door je caravan of mobilhome in de garage te laten staan? Zet je mobilhome of caravan te huur en verdien je investering terug. Door op de link te klikken kan je concreet berekenen hoeveel jij kan bijverdienen.

Vergelijkbare berichten

Eén reactie

Reacties zijn gesloten.